117,1777

Realizovano testiranje u monolitnom računovodstvenom softveru Lidder

Univerzitet Singidunum pored sticanja neophodnog teorijskog znanja, svojim studentima omogućava i korišćenje savremenih softverskih alata, čime se podiže nivo osposobljenosti diplomaca za brže uključivanje na tržište rada i zapošljavanje u struci.

Studenti Poslovnog fakulteta u Beogradu, Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment i Fakulteta za informatiku i računarstvo imali su priliku da na predmetima Računovodstvo i Računovodstveni informacioni sistemi rade u Monolitnom računovodstvenom softveru LIDDER.

Nakon završenog semestra najbolji studenti su imali priliku da pristupe zvaničnom testiranju u pomenutom softveru. Ove godine je sertifikatom i popustom za kupovinu softvera nagrađeno 6 studenata, koji su ostvarili broj bodova koji odgovara procentu uspešnosti većim od 75%.  Nagrađeni su studenti i studentkinje: Jovan Bunčić, Petar Lazović, Teodora Đorđević, Valentina Zlatanović, Sara Sladaković i Milica Mitrović.

Realizovano testiranje u monolitnom računovodstvenom softveru Lidder - 1

U sredu, 13. jula 2022. godine održano je uručenje sertifikata i poklon paketa nagrađenim studentima. Događaj je otvorila prof. dr Lidija Barjaktarović, dekanka Poslovnog fakulteta u Beogradu.

Gostima i studenti se obratio i prof. dr Vule Mizdraković, prodekana Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment.

Realizovano testiranje u monolitnom računovodstvenom softveru Lidder - 2 Realizovano testiranje u monolitnom računovodstvenom softveru Lidder - 3

Nagrade i sertifikate je studentima uručila Jadranka Minić, PR menadžer LIDDER Monolita. 

Realizovano testiranje u monolitnom računovodstvenom softveru Lidder - 4 Realizovano testiranje u monolitnom računovodstvenom softveru Lidder - 5
Realizovano testiranje u monolitnom računovodstvenom softveru Lidder - 6 Realizovano testiranje u monolitnom računovodstvenom softveru Lidder - 7 Realizovano testiranje u monolitnom računovodstvenom softveru Lidder - 8

Svečanosti su prisustvovali i Andrija Pejčinovski, tehnički direktor firme LIDDER Monolit, kao i asistentkinje na predmetima Računovodstvo i Računovodstveni informacioni sistemi - Maja Kljajić i Ana Obradović.

Čestitamo našim studentima koji su se pokazali kao najbolji u poznavanju računovodstvenog softvera LIDDER.

Nadamo se daljom uspešnoj saradnji sa kompanijom LIDDER Monolit, jer je svaki kontakt sa LIDDER timom edukativan i koristan.

Realizovano testiranje u monolitnom računovodstvenom softveru Lidder - 9

Univerzitet Singidunum © 2023