117,2745

Naši studenti na forumu izazovu 2023

Deveti regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2023 (powered by Štark) bio je održan 4. i 5. aprila u Beogradu, pod sloganom „It’s all about the CHANGEMAKERS“. IZAZOV je interaktivni B2B događaj, prvi ovog tipa u regionu, namenjen isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija. Naši studenti su i ove kao i prethodnih godina učestvovali u organizaciji i realizaciji događaja koji organizuje Marketing Mreža. U organizaciji su učestvovali studenti druge, treće i četvrte Poslovnog fakulteta u Beogradu modula Marketing i menadžment.

studenti-logoi-2023-izazovi

Studenti su pored volontiranja imali priliku da prisustvuji mnogobrojnim predavanjima i panelima koje su vodili stručnjaci iz oblasti marketinga i advertisinga. Na forumu je bio zastupljen širok spektar tema, od trendova u integrisanim komunikacijama do stanja na tržištu marketinških komunikacija u regionu. Poseban segment foruma bio je posvećen podsticanju dijaloga između kompanija i agencija, koje će kroz interaktivne radionice, teambuilding i druge sadržaje, aktivno učestvovati u forumu i otvoriti dijaloga za ključne teme iz struke. Na forumu je učestvovalo preko 400 kompanija i agencija iz celog regiona, među kojima su Forma Ideale, Carlsberg Srbija, Coca-Cola HBC, Mastercard, Ananas eCommerce, Infostud, Zlatiborac, NLB Komercijalna banka, Telekom Srbija, Lidl Srbija i mnogi drugi.

Kao i prethodnih godina studenti koji su imali priliku da učestvuju u organizaciji i realizaciji ovogodišnjeg Forum Izazova bogatiji su novim saznanjima o temama o kojima je bilo reči na događaju.

Univerzitet Singidunum © 2023