117,2933

Drugo mesto za naše studente na CFA RESEARCH CHALLENGE TAKMIČENJU

Ekipa studenata Poslovnog fakulteta Univerziteta Singidunum koju su činili: Martin Cvejić, Veljko Milinković, Jovana Stanić i Katarina Filipović osvojila je drugo mesto na nacionalnom takmicenju CFA Research Challenge, najprestižnijem studentskom takmičenju iz oblasti finansija.

vest-pfb-01032023-slika4

Studenti su tokom prethodna 4 meseca priprema pokazali izuzetnu posvećenost, odlučnost i želju za učenjem i daljim usavršavanjem iz predmetne oblasti, što je rezultiralo i visokim plasmanom u konkurenciji više fakulteta i univerziteta iz Srbije i Republike Srpske. Kroz multidisciplinarni pristup i adekvatnom primenom znanja iz finansija, investicija, makroekonomije, racunovodstva i korporativnog upravljanja, studenti su prezentovali svoj finalni izvestaj procene vrednosti kapitala kompanije Fintel Energija renomiranom sudijskom panelu.

Tim studenata su tokom celokupnog pripremnog procesa predvodili akademski mentori dr Tijana Kaličanin i Mihailo Todorović.

1677671064-1-vest-pfb-01032023-slika1.jpg

Podsećamo da je Univerzitet Singidunum jedina visokoškolska institucija u Srbiji koja ima prestižnu CFA Univerzitetsku Afilijaciju od strane globalnog CFA Instituta, demonstrirajući visoke standarde kvaliteta i relevantnosti studijskih programa iz oblasti finansija i računovodstva.

Čestitamo studentima, kao i njihovim mentorima, na plasmanu i dostojnom reprezentovanju Univerziteta Singidunum, sa zeljom da uspešno nastave svoje dalje karijere u svetu finansija!

1677671063-0-vest-pfb-01032023-slika2.jpg

Univerzitet Singidunum © 2023