118,7428

Studenti marketinga u poseti Radio-televiziji Srbije

Studenti III i IV godine marketinga i menadžmenta na Poslovnom fakultetu u Beogradu posetili su u petak 26. maja 2017. godine Javnu medijsku ustanovu Radio-televiziju Srbije.

Poseta RTS-u - 002

Studenti su imali priliku da se upoznaju sa istorijatom Radio-televizije Srbije, radom PR službe RTS-a i načinom funkcionisanja marketing sektora Radio-televizije Srbije.

Poseta RTS-u - 005

U zgradi RTSa u Takovskoj 10 studentima su se obratili: Ana-Marija Simonović, urednik složenih projekata Baštine i kulturne produkcije RTSa, Duška Vučinić, šef službe za Odnose s javnošću i korporativni imidž Javnog servisa RTS i Mirjana Katanić iz službe marketinga.

Poseta RTS-u - 004

Studenti su obišli studio 3, režiju i studio 10 u zgradi u Aberdarevoj 1. Domaćin je bio Saša Barbulović, odgovorni urednik Jutarnjeg i Beogradskog programa. On je studentima predstavio način rada velikog televizijskog sistema, kao i načine sardnje novinara i PR menadžera.

Poseta RTS-u - 001 Poseta RTS-u - 006

Studenti marketinga su imali priliku da se susretnu i sa gospodinom Draganom Bujoševićem, generalnim direktorom JMU RTS-a, a razgovarano je i o stručnoj praksi koju će studenti modula marketing i menadžment obavljati u ovoj medijskoj kući.

Poseta RTS-u - 003

Posetu su, u okviru vežbi iz predmeta Odnosi sa javnošiću, organizovali prof. dr Radmila Živković i Predrag Obradović, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum.

Univerzitet Singidunum © 2018