118,7428

Stručna poseta studenata Izložbi čačanske privrede

Studenti Poslovnog fakulteta u Beogradu Univerziteta Singidunum prisustvovali su dana 10. oktobra 2017. godine manifestaciji "Izložba čačanske privrede" koja je održana u hotelu "Morava" u Čačku.

strucna-poseta-studenata-cacak-1

Domaćini našim studentima bili su gospođa Maruška Topalović iz Udruženja ženskog preduzetništva "Nadežda Petrović" i Gorana Tanasković iz Regionalne privredne komere Kraljevo - organizaciona jedinica Čačak.

strucna-poseta-studenata-cacak-6

Studenti ekonomije su imali priliku da se upoznaju sa radom oko 60 malih i srednjih preduzeća po kojima je grad Čačak prepoznatljiv, a predstavile su se i velike kompanije.

Studenti su obišli štandove Kompanije Sloboda Čačak, CINI, Dessert Čačak, Unipromet, Studija Maruška, Izdavačke kuće Pčelica, Atomske banje Gornja Trepča, Tifanija, P...S... fashion, Fabrike čipsa i drugih izlagača.

strucna-poseta-studenata-cacak-2 strucna-poseta-studenata-cacak-4

Na svečanom otvarnju ovog događaja govorili su, između ostalih i Dragan Ugričić, pomoćnik ministra privrede u Vladi Srbije i Milun Todorović, gradonačelnik Čačka. 

strucna-poseta-studenata-cacak-11 strucna-poseta-studenata-cacak-7 strucna-poseta-studenata-cacak-3

 

Boravak u Čačku studenti su iskoristili za obilazak kulturno-istorijskih znamenitosti. Organizovana je poseta Narodnom muzeju - konaku Jovana Obrenovića, manastiru Blagoveštenje u Ovčar banji, a za studente je upriličen i prijem u Gimnaziji u Čačku. Ova škola uskoro obeležava 180 godina od osnivanja, pa su studenti poklonili školskoj biblioteci komplet od 180 udžbenika u izdanju Univerziteta Singidunum.

strucna-poseta-studenata-cacak-10 strucna-poseta-studenata-cacak-8 strucna-poseta-studenata-cacak-9

Studente je u posetu vodio asistent Predrag Obradović, a autor fotografija je Nataša Paunović, član studentskog Medija kluba. Fotografije možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici Univerziteta Singidunum. 

Univerzitet Singidunum © 2018