118,4727

Risk menadžment radionica

Dana 13.11.2017. godine održana je Risk menadžment radionica pod nazivom "Da li odobriti ili ne odobriti kredit pravnom licu Kop d.o.o.?"

Članovi žirija su bili: Aleksandar Vasilski, osnivač i direktor Valor grupe, Željko Petrović, direktor kreditne analize Banca Intesa a.d. Beograd, Biljana Lazarević, partner i konsultant Casa Forte Beograd, Nikola Vučković, finansijski analitiča MicroFinance Project Beograd i Ivan Stamenković, direktor MicroFinance Project Beograd. Učesnicima risk menadžment radionice su se obratili profesorka Lidija Barjaktarović, kao organizator radionice, i svi članovi žirija. Posebnu pažnju je privuklo izlaganje Nikole Vučkovića, alumniste Poslovnog fakulteta u Beogradu, koji je istakao da mu je učešće u risk menadžment radionicama pored sticanja novih znanja, obezbedilo odgovarajuće prakse i zaposlenje u MicroFinance Project Beograd i pre nego što je dilomirao.

risk-menadzment-radionica-1

Studenti su prišli zadatku veoma studiozno i prezentovali svoja rešenja na najbolji mogući način, trudeći se da ubede žiri u ispravnost svojih stavova.

Najbolji timovi su bili: (1) Pavlović Tijana, Pantelić Marko, Savić Ilija, Vasić Ilija; (2) Vuković Dušan, Radović Nikola, Todorović Mihailo; (3) Kankaraš Valentina, Marković Teodora, Marić Petar.

Najbolji pojedinici su bili: Marić Petar, Todorović Mihailo i Novaković Aleksandra.

risk-menadzment-radionica-2

Nagradu, u formi prakse su ostvarili sledeći studenti: Novaković Aleksandra u Valor grupi, Milosavljević Aleksandra i Nenad Dimitrijević u Casa Forte. MicroFinace Project će naknadno doneti odluku o najboljim pojedincima kojima će obezbediti praksu.

Poslovni fakultet u Beogradu će i dalje organizovati radionice sa predstavnicima privrede, kako bi studenti stekli korisna praktična znanja.

Univerzitet Singidunum © 2018