123,1711

Reklamondo 2017 - Reklame za sva čula!

U utorak 23. maja sa početkom u 18 časova održaće se Reklamondo.

Šestu godinu za redom studenti u okviru prakse na advertajzing portalu Lumiere.rs okupiće studente i ljubitelje advertajzinga.

Događaj će se održati u prostorijama Univerziteta Singidunum, Danijelova 32 (Amfiteatar 22).

Kao i prethodnih godina, Reklamondo će činiti predavanja gostujućih predavača i dva reklamna bloka najkreativnijih, pažljivo odabranih reklama iz prethodnog perioda.

Reklamondo 2017 najava

Ove godine gostujući predavači Reklamonda 2017 su Anja Radulović (creative director agencije Leo Burnett Beograd) koja će posetiocima približiti svet advertajzinga iz ugla kreativca, Maja Rakovic (vlasnica i glavna urednica Naxi radija) koja će posetiocima dočarati moć radijskih reklama, kao i Aleksandar Milojević (strategic planner) i Vladimir Vuković (copywriter) iz agencije McCann Beograd koji će održati zajedničko predavanje o tome kako nastaju najbolje reklamne kampanje.

Reklamondo 2017 poster

Advertajzing portal Lumiere.rs je portal koji za cilj ima da na jednom mestu prikaže radove marketinških agencija iz Srbije i sveta. Osnovni motiv osnivanja portala je ljubav prema reklamama i advertajzingu. Svake godine, počevši od 2011. god, Reklamondo organizuju studenti u okviru prakse na advertajzing portalu Lumiere.rs.

Univerzitet Singidunum © 2017