118,7428

Poziv za L'OréalBrandstorm 2018

Pozivaju se studenti Univerziteta Singidunum da se prijave za učešće u L'OréalBrandstorm2018, internacionalnom studentskom takmičenju u rešavanju studije slučaja. Cilj globalnog studentskog takmičenja Brandstorm je podsticanje inovativnosti mladih, a učešće u takmičenju omogućava primenu teorijskih znanja u praksi i korišćenje tehničkih znanja u kontekstu biznisa.

Osim sticanja vrednog iskustva, pobednički tim na nivou regiona (Hrvatska i Srbija) dobija priliku da svoje rešenje predstavi u sklopu globalnog finala u Parizu.

 Poziv za L'OréalBrandstorm 2018

Tim treba da bude sastavljen od 3 studenta. Tema ovogodišnjeg takmičenja je„INVENT THE PROFESSIONAL SALON EXPERIENCE OF THE FUTURE“.

Zainteresovani studenti/timovi mogu se prijaviti putem mejla mobradovic|mmnkk|singidunum.ac.rs, kako bi se formirao spisak zvaničnih timova sa Univerziteta. Rok za prijave je ponedeljak, 12. februar 2018. godine, do kraja dana.

Nakon prijave, studenti će biti kontaktirani kako bi dobili detaljnija uputstva i smernice vezane za sam zadatak, izradu i predaju idejnog rešenja.

Univerzitet Singidunum © 2018