118,4727

Održano gostujuće predavanje Milene Marić – studio Audio Wizard M&D

Dana 6. decembra 2017. godine je održano gostujuće predavanje Milene Marić, generalne direktorke i suvlasnice Audio Wizard M&D, profesionalnog studija za televizijsku, radijsku i audio produkciju i post produkciju i diplomca Univerziteta Singidunum.

gostujuce-predavanje-milene-maric-

Milena Marić ima bogato prethodno iskustvo u radu u marketinškoj agenciji, pa je sa studentima podelila kako izgleda jedan radni dan akaunt menadžera u veoma dinamičnom okruženju agencije.

gostujuce-predavanje-milene-maric-4 

Studenti su imali prilike da se upoznaju sa:

  • Procesima u okviru agencije – kako nastaje ideja i gde, kako se ideja dalje razvija, pa sve do realizacije kompletne kampanje.
  • Zadacima akaunt menadžera – od sastavljanja prvog naloga za kreativni tim, preko svakodnevne komunikacije sa nekoliko grupa stakeholder-a, do praćenja rokova, organizacije svakog dela projekta.
  • Izazovima akaunt menadžera – od vođenja nekoliko projekata istovremeno, preko planiranja projekata i alata koji će im u tome pomoći, pa sve do monitoringa i kontrole postignutih rezultata u okviru završnog izveštaja za klijenta.
gostujuce-predavanje-milene-maric-2 gostujuce-predavanje-milene-maric-3

U drugom delu je održana radionica gde je formulisana zamišljena kompanija, njena specifična delatnost i ciljna grupa, a zadatak studenata bio je da predlože kreativne načine kako da povećaju broj novih potrošača kroz zadate kanale komunikacije (ATL, BTL, digital).

Predavanje je održano na Poslovnom fakultetu Univerziteta Singidunum za studente studijskog programa Marketing i menadžment, u okviru nastave iz predmeta Ponašanje potrošača, kod prof. drRadmile Živković.

Univerzitet Singidunum © 2018