118,7428

Održan Reklamondo 2017

U utorak, 23. maja, održan je šesti po redu Reklamondo 2017 - događaj koji je okupio ljubitelje advertajzinga i marketinga na jednom mestu.

reklamondo-2017-001

I ove godine deo Reklamonda bili su sjajni predavači:

Prvi deo događaja otvorila je Anja Radulović, creative director agencije Leo Burnett Beograd, koja je kroz mnogobrojne primere prikazala svim posetiocima kako nastaju ideje, šta je neophodno za kreiranje najboljih reklamnih kampanja i koliki je značaj viralnosti u svetu advertajzinga i marketinga. Nakon zanimljivog prvog predavanja, na scenu je stupio drugi gostujući predavač - Maja Raković, vlasnica i glavna urednica Naxi radija, koja je sve posetioce provela kroz istoriju radija i koliko je bilo teško izboriti se da radio opstane kao medij, a pored toga, svi prisutni su mogli da nauče kako se formatira radijski program.

reklamondo-2017-002

Odmah posle kratke pauze usledilo je još jedno fenomenalno predavanje. Predavački dvojac, Aleksandar Milojević, strategic planner i Vladimir Vuković, copywriter, na samom početku su na duhovit način podelili sa svima kako izgleda saradnja između kolega na različitim pozicijama, nakon čega su pričali o tome šta znači dobra kampanja, kako izgleda kreiranje najboljih reklamnih kampanja iz dva različita ugla kroz primere Lav piva, Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Mini plazme.

Pored zanimljivih i poučnih predavanja, posetioci su imali priliku da odgledaju najkreativnije reklame iz prethodnog perioda koje su bile podeljene u dva bloka.

Univerzitet Singidunum © 2018